Boxerii de la CSM Ploieşti, patru medalii obţinute la Campionatul Naţional de Cadeţi!

Boxerii de la CSM Ploieşti, patru medalii obţinute la Campionatul Naţional de Cadeţi!

Boxerii de la CSM Ploieşti încheie anul cu o nouă performanţă, de data aceasta la nivel de cadeţi, patru sportivi reuşind să obţină, în acest weekend, medalii cu prilejul campionatelor naţionale desfăşurate la Arad.

Fabio Stroe a devenit campion naţional al categoriei „36 kg”, Robert Ciobanu (56 kg) şi Marian Carlos Stângă (+90 kg) au obţinut medaliile de argint, iar Răzvan Alexandru Pavel (44.5 kg) se întoarce acasă cu medalia de bronz. Antrenorul coordonator al secţiei de box, Titi Tudor, şi antrenorul Adrian Pârlogea au deplasat la Arad un lot de 9 sportivi, cei cinci care nu au „prins” medalii fiind Mario Gheorghe (46 kg), Eftimie Dumitru (48 kg), Ștefan Toader (59 kg), Cristian Toader (62 kg) şi Darius Popa (76 kg).

„Sunt patru medalii de care sunt foarte mulţumit, ţinând cont de condiţiile în care s-a desfăşurat pregătirea în acest an, din cauza pandemiei. Cel mai mult ne-au lipsit meciurile de verificare, extrem de importante în box, aşa că băieţii chiar merită felicitări pentru medaliile obţinute. Cred că putea fi mai mult aur, însă celor doi sportivi care au pierdut în finale le-a lipsit un pic de experienţă, de rutină, pe care ar fi obţinut-o în meciurile de pregătire”, ne-a declarat Titi Tudor.

Galerie foto: