Armăsarul General de Bry, fondistul anului pe Hipodromul Ploieşti!

Armăsarul General de Bry, fondistul anului pe Hipodromul Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti a fost, astăzi, gazda unei noi reuniuni oficiale, în cadrul căreia s-au desfăşurat cinci curse de trap, dar şi o interesantă cursă de galop, organizată în parteneriat cu cei de la Jockey Club Român pentru a marca împlinirea a 145 de ani de existenţă a clubului.

Dintre cursele de trap, aşteptat cu mare interes a fost Premiul Maraton – Fortuna Silver, cursa de anduranţă a sezonului oferind cel mai bun fondist de pe Hipodromul Ploieşti. Iar acesta s-a dovedit a fi armăsarul General de Bry, care n-a avut emoţii în a se impune la capătul celor 3150 de metri, distanţa faţă de următorul clasat, Dabano AS, fiind una considerabilă.

Evident, spectacolul a fost unul deosebit şi în cursa de galop a zilei, „Premiul Jockey Club 145 de ani”, care a avut la start 11 cai pur sânge englez, oferind duelul aşteptat de specialişti, între favoriţii Nordic Blue şi Lively Lydia. S-a impus primul, cu un avans mic, de remarcat fiind că jockeul învingător a fost bulgarul Valentin Atanaszov, un „abonat” al victoriilor în cursele de galop de pe Hipodromul Ploieşti!

În celelalte curse de trap ale zilei, s-au impus Nira (Premiul Rotunda), Gailuron de Bellen (Premiul Recrut), Unipress (Premiul Jockey Club) şi Haiti the Best (Premiul Sinoe – Fortuna Gold, cu menţiunea că toate cele cinci curse de trap ale zilei au fost câştigate de acelaşi driver, Adrian Marciu, performanţă ce merită a fi remarcată.

Cei care doresc să (re)vadă cursele de astăzi, de pe Hipodrom, o pot face accesând acest link.

Parteneri ai Complexului Hipodrom Ploiesti pentru reuniunea de astăzi au fost: Jockey Club Român, Radio Prahova, Republika News, Ploieşti TV, Fapt Divers, Ploiestii.ro, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR), DADA Media Consulting şi Casa de pariuri Fortuna.

Următoarea reuniune oficială de pe Hipodromul Ploieşti este programată duminică, 8 noiembrie, şi va avea ca principal eveniment Premiul Crescătorilor.

Rezultatele oficiale ale reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Galerie foto: