Stagiu de pregătire în Polonia pentru patinatorii de la CSM Ploieşti!

Stagiu de pregătire în Polonia pentru patinatorii de la CSM Ploieşti!

Patru dintre sportivii secţiei de patinaj viteză a CSM Ploieşti, însoţiţi de antrenorul Marius Băcilă, participă în aceste zile la un stagiu de pregătire la Tomaszow Mazowiecki (Polonia), organizat de federaţia internaţională de specialitate (International Skating Union – ISU).

Răzvan Militaru (junior 1), Adrian Fierar (junior 2), Rareş Moldanschi (junior 2) şi Eduard Niţu (junior 2) fac parte din lotul de opt sportivi pe care tehnicianul clubului nostru îl are la dispoziţie în cantonamentul ce a debutat pe data de 18 iulie şi se va întinde până duminică, 26 iulie.

Delegaţia României stă în Spala, o celebră staţiune ce găzduieşte Centrul Olimpic al Poloniei, unul dintre cele mai moderne din Europa, şi se antrenează la 10 kilometri distanţă, în oraşul Tomaszow Mazowiecki, pe Arena Lodowa.

Spre sfârşitul stagiului, mai precis vineri, 24 iulie, sportivii români vor participa şi la o competiţie pe care ISU o organizează la Tomaszow, întrecerea urmând să mai aibă la start patinatori din Polonia, Cehia, Slovacia, Spania şi Ungaria.

Galerie foto: