Echipa de minihandbal fete a participat, în weekend, la Festivalul „Ioan Deteşan”

Echipa de minihandbal fete a participat, în weekend, la Festivalul „Ioan Deteşan”

Echipa de minihandbal fete a CSM Ploieşti a participat, în weekend, la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului „Ioan Deteşan”, o competiţie de amploare organizată anual de AHC Potaissa Turda, prin antrenorii Aurel Oroian şi Mihaela Tivadar. Şi în acest an, la startul întrecerii găzduite de Sala „Gheorghe Bariţiu” s-au aflat 800 de mici sportivi de la 29 de cluburi din ţară, care au înscris 59 de formaţii în cele două competiţii, de minihandbal şi babyhandbal, rezervate atât fetelor, cât şi băieţilor.

Antrenorul clubului nostru, Leonard Cristescu, a deplasat un lot de 16 sportive, pe care l-a împărţit în două echipe, pentru ca fetele să poată susţine cât mai multe meciuri. Şi au fost, în total, nu mai puţin de 16 partide disputate de fete de-a lungul celor trei zile ale competiţiei, respectându-se, ca de obicei la aceste categorii de vârstă, tradiţia de a nu se ţine scorul la meciuri.

Lotul care a făcut deplasarea la Turda a fost următorul: Andrada Dorobăţ, Daria Gheorghe, Bianca Biota, Carmen Toma, Andra Matei, Cătălina Anghelache, Cătălina Pantazi, Ana Maria Constantinescu, Bianca Brânzaru, Sara Maria Curcan, Miruna Andronache, Ana Maria Filip, Giulia Toacă, Delia Tudoran, Alisia Alecu, Daria Tudor.

La finalul celor trei zile de meciuri, toţi participanţii au primit din partea organizatorilor diplome, medalii şi cadouri din partea sponsorilor competiţiei.

Galerie foto: