Echipa de baschet „U15” se menţine în lupta pentru calificarea la turneul final!

Echipa de baschet „U15” se menţine în lupta pentru calificarea la turneul final!

Echipa de baschet fete „U15” a CSM Ploieşti a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al anului, al cincilea al întregului sezon, înregistrând rezultate scontate: a câştigat cu 84-46 partida cu ACS Champions Bucureşti şi a pierdut cu 45-74 întâlnirea cu ocupanta poziţiei secunde în Grupa 2, Sportul Studenţesc Bucureşti. Turneul a avut loc ieri şi a fost găzduit de Sala „Henri Coandă”, din Capitală.

Fetele pregătite de Corina Savu şi Loredana Munteanu se menţin pe poziţia a 5-a a ierarhiei, cu 6 victorii şi 6 înfrângeri şi vor da bătălia decisivă pentru calificarea la turneul final la începutul lunii aprilie, atunci când este programat ultimul turneu al acestei faze a campionatului. CSM Ploieşti va juca, atunci, cu CSŞ Nr. 5 Bucureşti, formaţie cu care se află în luptă directă pentru locul al 4-lea al clasamentului grupei, ultimul care duce la turneul celor mai bune echipe de la această categorie de vârstă, şi are nevoie de o victorie la minim 4 puncte, după ce a pierdut, în toamnă, cu 46-49, prima întâlnire susţinută în compania grupării din Capitală. Tot atunci, fetele noastre vor da piept şi cu singura echipă neînvinsă la „U15”, CS Olimpia Bucureşti.

Lotul de jucătoare folosit de Corina Savu şi Loredana Munteanu în turneul din acest weekend a fost următorul: Andreea Popa, Sara Şandor, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Alexandra Pomojnicu, Carina Ioan, Amalia Moisei, Agnes Zane, Ana Constantinescu, Andreea Ilie, Roberta Cătălin, Daria Iordăchescu, Daria Tănase şi Karina Munteanu.

Urmează, sâmbătă, un nou turneu pentru echipa de baschet fete „U14”, care va juca, sâmbătă, în Sala „Edmond Nicolau”, din Bucureşti, cu CSŞ Craiova (ora 16.00) şi BC Slam Bucureşti (ora 18.30).