Fetele, trei din trei la Cupa României la box: două medalii de aur şi una de argint!

Fetele, trei din trei la Cupa României la box: două medalii de aur şi una de argint!

Secţia de box a CSM Ploieşti are procentaj de 100% după ediţia din acest an a Cupei României, competiţie rezervată fetelor şi desfăşurată, în această săptămână, la Buzău, în Sala Liceului CFR din localitate.

Antrenorul coordonator Titi Tudor şi colegul său, Adrian Pîrlogea, au înscris trei fete în concurs şi toate au reuşit să obţină medalii, două de aur şi una de argint! Pe prima treaptă a podiumului au urcat Livia Botică (+80 kg) şi Pîrvu Isabela (63 kg), ambele la nivelul junioarelor, iar medalia de argint a fost cucerită de Gianina Bănică (56 kg), care a boxat la cadete.

„E o performanţă deosebită pentru fete, care au muncit mult în ultima vreme şi, iată, la prima competiţie oficială din 2020, au reuşit să culoagă roadele eforturilor depuse la antrenamente. AŞ vrea să o felicit în special pe mezina noastră, Gianina Bănică, pentru că, deşi a luat argintul, a avut o finală dificilă, cu o sportivă de la lotul naţional, şi a luptat incredibil”, ne-a declarat Titi Tudor.

Pentru sportivii secţiei de box a CSM Ploieşti, următoarea competiţie importantă este Campionatul Naţional de box pentru tineret, ce va avea loc în perioada 9-15 martie, la Giurgiu.