CSM Ploieşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei „Moş Crăciun”!

CSM Ploieşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei „Moş Crăciun”!

Echipa de fotbal juniori a CSM Ploieşti a reuşit, în această dimineaţă, să se califice în optimile de finală ale celei de-a XXVII-a ediţii a Cupei „Moş Crăciun”, populara competiţie organizată la fiecare final de an de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova.

CSM Ploieşti este reprezentat la ediţia 2019 de juniorii D pregătiţi de Bogdan State (născuţi 2007-2008), puştii fiind repartizaţi în Grupa G a fazei preliminare, ale cărei meciuri au fost găzduite, astăzi, de Sala de sport de la Valea Călugărească.

Băieţii noştri au reuşit să câştige toate cele trei partide susţinute în această dimineaţă – 2-1 cu Rapid Sălciile, 2-1 cu Sportul Valea Călugărească şi 9-0 cu Voinţa Ciorani – şi să se califice, astfel, în faza următoare, din postura de ocupantă a primului loc în Grupa G.

În optimile de finală ale competiţiei, CSM Ploieşti va juca, vineri, 20 decembrie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor “Olimpia”, cu ocupanta poziţiei secunde în Grupa A, ACS Panacea Măneciu, formaţie calificată cu o singură victorie, dar avantajată de meciurile directe cu Teleajenul Văleni şi CS Blejoi. Tot vineri, de la ora 15.10, ar urma să se joace şi meciul din sferturile de finală ale competiţiei, în cazul în care băieţii vor trece de adversarii din Măneciu. Semifinalele şi finalele sunt programate sâmbătă, începând cu ora 14.00.

Lotul folosit de Bogdan State în meciurile de astăzi a fost următorul: Alexandru Andreescu (portar) – Ionuţ Rădulescu, Petre Racoveanu, Andrei Mihai (fundaşi), Iulian Chioveanu, Darius Moisei, Matei Caravia, Mihnea Tatu, Andrei Bogdan (mijlocaşi), Ianis Călin şi Alexandru Sima (atacanţi).