Echipa de baschet fete „U15” se menţine pe locul al 4-lea al Grupei 2!

Echipa de baschet fete „U15” se menţine pe locul al 4-lea al Grupei 2!

Echipa de baschet fete „U15” a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al Grupei 2, organizat de ACS Champions Bucureşti în Sala „Henry Coandă”, din Capitală.

Fetele pregătite de Corina Savu şi Loredana Munteanu au disputat astăzi cele două partide programate în cadrul acestei etape a doua a turului, înregistrând rezultate scontate: au cedat, dimineaţă, cu 59-44 în faţa celor de la Sportul Studenţesc şi au câştigat, după-amiază, cu 82-63, confruntarea cu ACS Champions Bucureşti.

În urma acestor rezultate, CSM Ploieşti a ajuns la 3 victorii şi două înfrângeri în cele cinci partide susţinute în Grupa 2, bilanţ datorită căruia se situează pe poziţia a 4-a a clasamentului. Ultimul turneu din faza turului este programat în perioada 23-24 noiembrie, fetele noastre urmând să joace atunci cu CSŞ 5 Bucureşti (meci extrem de important, cu principala contracandidată la locul al 4-lea al grupei, ultimul care duce la turneul final) şi Olimpia Bucureşti. Returul se va desfăşura în primăvara lui 2020, tot sub forma a trei turnee.

Lotul de jucătoare folosit de Corina Savu şi Loredana Munteanu în cele două meciuri de astăzi a fost următorul: Andreea Popa, Ana Constantinescu, Sara Şandor, Diana Ştefan, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Alexandra Pomojnicu, Carina Ioan, Amalia Moisei, Roberta Cătălin, Andreea Ilie, Daria Iordăchescu, Daria Tănase şi Karina Munteanu.