Săptămână cu bilanţ echilibrat pentru echipele de handbal ale CSM Ploieşti!

Săptămână cu bilanţ echilibrat pentru echipele de handbal ale CSM Ploieşti!

A fost o săptămână aglomerată pentru echipele de handbal juniori ale clubului, singura formaţie care a avut „liber” fiind cea a junioarelor 3. S-au disputat şase meciuri, incluzându-l şi pe cel din Cupa României, cu CSM Făgăraş, iar bilanţul este unul echilibrat: trei victorii şi trei înfrângeri.

Juniorii 1 au bifat două victorii clare în cursul săptămânii trecute, în compania unor adversari din partea a doua a clasamentului. Băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu s-au impus, miercuri, cu 47-24 (17-13) în faţa celor de la CSŞ Râmnicu Vâlcea, şi sâmbătă, cu 50-31 (22-14), în deplasarea de la CSŞ Caracal. Lideri ai clasamentului Seriei C, ploieştenii au programate două partide şi în această săptămână, dar se pare că doar una se va disputa. Şi asta, pentru că adversara de miercuri, ACS Tectonic Bucureşti, ar urma să fie exclusă din campionat, după ce a acumulat două neprezentări. Drept urmare, băieţii noştri vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti derbiul Seriei C, cu CSM Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala „Olimpia”.

O victorie a reuşit şi echipa de juniori 3 a clubului, care s-a impus cu 30-22 (11-9), în meciul cu HC Junior BB Buzău, contând pentru prima etapă a returului Seriei C masculine. Partida din Sala „Olimpia” a stat sub semnul echilibrului în prima repriză, atunci când oaspeţii au şi condus, la un moment dat, cu 9-7. Ploieştenii au întors scorul până la pauză (11-9), pentru ca, imediat după reluare, să se desprindă la 13-9, 17-11 (minutul 32) şi 24-15 (minutul 39). Tabela s-a oprit, după 50 de minute de joc, la 30-22.

Ramona Ştefan a folosit în partida de sâmbătă următorul lot de jucători: D. Ştefan, B. Nuţă – R. Enescu (6 goluri), B. Bondarenco (5), D. Constantin (5), D. Pioaru (4), M. Matei (2), Şt. Vîlcu (2), R. Ciupitu (2), A. Dumitrache (1), D. Căldură (1), M. Crăciun, T. Stoica şi I. Stănescu.

Băieţii ocupă locul al 3-lea în Seria C, iar în etapa următoare vor sta.

În Divizia A, formaţia pregătită de Silviu Stănescu a jucat, joi, cu ocupanta poziţiei secunde, în Seria B, CSM Alexandria, şi le-a dat mari emoţii adversarilor. CSM Ploieşti a condus cu 16-12 la pauză, aşa că vizitatorii au fost nevoiţi să se întrebuinţeze serios pentru a întoarce rezultatul în partea secundă, ei impunându-se, la final, cu 27-23. Echipa noastră va juca două meciuri în această săptămână: joi, de la ora 18.30, în Sala „Olimpia”, cu CSA Steaua Bucureşti 2, şi duminică, în deplasare, cu CSM Bucureşti Div. A.

În fine, junioarele 2 au avut meci, sâmbătă, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania celei mai bune echipe a Seriei D, CSM Corona Braşov. Oaspetele s-au impus previzibil, cu 43-24 (18-11), la capătul unei partide în care s-a văzut şi faptul că bună parte din lotul echipei noastre se bazează pe junioare 3. Robert Comendant le-a folosit, sâmbătă, pe: A. Floroiu, M. Neagu, M. Popescu – D. Manole (6 goluri), N. Jianu (4), A. Gheorghe (4), E. Lăcuşteanu (3), D. Grădişteanu (3), B. Manolache (2), M. Radu (1), A. Leescu, I. Manolache, D. Stanciu. Va urma o săptămână de pauză pentru fete, următorul meci programat fiind cel din 16 noiembrie, de pe teren propriu, cu CSŞ Dinamo Braşov.

Echipa de junioare 3 a stat în acest weekend, dar se întoarce la campionatul Seriei D vineri, când va juca, de la ora 19.00, în Sala „Tel George Junior”, cu CSŞ Ploieşti.

Galerie foto, junioare 2: CSM Ploieşti Corona Braşov 24-43 (11-18)