Bilanţ echilibrat pentru echipele de fotbal juniori: 3 victorii şi 3 înfrângeri

Bilanţ echilibrat pentru echipele de fotbal juniori: 3 victorii şi 3 înfrângeri

Echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au disputat şse meciuri oficiale în ultima săptămână, bilanţul fiind unul echilibrat: 3 victorii şi 3 înfrângeri.

Juniorii C, pregătiţi de Bogdan State, au jucat, sâmbătă, pe terenul de la Parcul Vest, cu Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii, reuşind să-şi continue seria de victorii din acest sezon. Ei s-au impus cu 6-2 şi au ajuns la 4 succese consecutive şi un golaveraj de 44-2, bilanţ care-i clasează pe primul loc al ierarhiei Seriei a II-a

În etapa următoare, băieţii vor juca sâmbătă, de la ora 12.00, la Viitorul Puchenii Mari.

Cealaltă formaţie pregătită de Bogdan State, cea de juniori D (2007-2008), a pierdut cu 5-1 partida susţinută în deplasare, la ACS Petrolul ’52 Ploieşti I. În runda următoare, băieţii vor juca, sâmbătă, de la ora 9.00, la cea de-a doua echipă înscrisă de gruparea fanion a oraşului în competiţie, ACS Petrolul’52 Ploieşti II.

Juniorii E (2009-2010, foto sus), pregătiţi de Valeriu Aristan şi Lucian Catinca, au avut o săptămână foarte bună, cu două victorii înregistrate în interval de doar trei zile. După ce, marţi, s-au impus cu 4-3 în restanţa din prima etapă, cu CSO Mizil, joi, ei au câştigat cu 2-1 partida de la Petrolul ’95 Ploieşti, contând pentru etapa a 4-a a Seriei Elite.

În runda a 5-a, ei vor juca, joi, de la ora 19.00, pe terenul din Parcul Vest, cu ACS Petrolul’52 Ploieşti.

Echipele de juniori A şi B au jucat, duminică, la Brazi, cu FC Petrolul Ploieşti, pierzând cu 4-0 (juniorii A, pregătiţi de Dragoş Negraru), respectiv 14-0 (juniorii B, antrenaţi de Pompiliu Stoica). În etapa a 13-a, cele două echipe vor juca, sâmbătă, de la orele 12.00, respectiv 14.00, la Strejnic, cu ACS Petrosport Ploieşti.