Reuniune cu şase curse de trap, sâmbătă, pe Hipodromul Ploieşti!

Reuniune cu şase curse de trap, sâmbătă, pe Hipodromul Ploieşti!

Hipodromul Ploieşti va găzdui, sâmbătă, începând cu ora 10.00, o nouă Reuniune oficială de Trap, în cadrul căreia vor avea loc şase curse extrem de interesante. Evenimentul din acest weekend va fi deschis, la ora 10.15, de una dintre întrecerile aşteptate ale toamnei, „Criteriul cailor de 2 ani”, pentru care, însă, doar trei cai sunt eligibili în acest an: Rona, Dolce Dorel şi Saya Best CD.

Va urma, la 10.45, Premiul Meletin, apoi, la 11.15, Premiul Mizantrop – Fortuna Bronz, după care, de la 11.45, se va ţine Premiul Crescătorilor – Fortuna Gold, cursă semiclasică în care vor fi cele mai mari premii ale zilei şi, ca o consecinţă, cei mai mulţi cai la start: 10!

Apoi, la 12.15, este programat startul în Premiul Manuc – Fortuna Silver, cu 9 cai la start şi, în încheiere, de la ora 12.45, va avea loc Premiul Maya.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe gratuit cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Programul reuniunii de sâmbătă:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download