Debut promiţător pentru echipele de fotbal juniori C şi D ale CSM Ploieşti!

Debut promiţător pentru echipele de fotbal juniori C şi D ale CSM Ploieşti!

Două dintre echipe de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au debutat, astăzi, în campionatele organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, atât juniorii C, cât şi juniorii D evoluând pe teren propriu, pe terenul din Parcul Municipal Vest, acolo unde îşi desfăşoară meciurile considerate „acasă”.

Juniorii C (2005-2006) au jucat de la ora 12.00 şi au debutat cu un scor fluviu, 15-0 cu CS Valea Doftanei, într-o Serie a II-a marcată de astfel de diferenţe, alte trei confruntări încheindu-se cu 7-0, 16-0 şi, chiar, 24-0. Sâmbăta viitoare, băieţii pregătiţi de Bogdan State vor juca, în runda a doua, în deplasare, la CS Măneşti 2013, acolo unde este de aşteptat o nouă avalanşă de goluri.

Imediat după ei, de la 13.30, au jucat Juniorii D (2007-2008), care au fost, şi ei, aproape de un rezultat bun, dar au pierdut la limită, scor 2-3, în faţa uneia dintre echipele omogene ale Seriei Elite, Athletic United Ploieşti. În runda următoare, elevii aceluiaşi Bogdan State vor evolua, sâmbătă, la Petrosport Ploieşti, formaţie care-şi dispută meciurile de pe teren propriu tot la Parcul Vest.

Tot astăzi, au avut programate meciuri şi echipele de Juniori A şi B ale clubului, care combat, însă, la nivel naţional şi, având şi dezavantajul unor vârste inferioare, se cam… vede pe tabela de marcaj.

În meciuri desfăşurate la Strejnicu, pe arena Conpet, juniorii A (2001-2002), pregătiţi de Dragoş Negraru, au pierdut cu 5-0 (1-0) disputa cu AFC Progresul 1944 Spartac Bucureşti, iar juniorii B (2003-2004), antrenaţi de Pompiliu Stoica, au cedat la o diferenţă similară, 2-7 (0-2), în faţa reprezentantei aceleiaşi grupări din Capitală.

În etapa a 10-a a Seriei a 4-a, cele două formaţii vor avea misiuni la fel de dificile, urmând să joace, sâmbăta viitoare, la FC Rapid Bucureşti, ale cărei echipe se află pe locul 1 la „U19”, respectiv pe locul al 3-lea la „U17”.

Tot în acest weekend, ar fi trebuit să debuteze în campionatul judeţean şi Juniorii E (2009-2010), pregătiţi de Valeriu Aristan şi Lucian Catinca, însă partida programată vineri, în compania CSO Mizil, a fost amânată, urmând a fi reprogramată. Drept urmare, primul meci oficial al băieţilor va fi cel de vinerea viitoare, cu AS Viking Pruszynski, ce va fi găzduit de terenul din Parcul Vest.