Vineri după-amiază a avut loc prima gala de box în Sala „Titi Prosop”!

Vineri după-amiază a avut loc prima gala de box în Sala „Titi Prosop”!

Vineri după-amiază, începând cu ora 17.00, în organizarea CSM Ploieşti, a avut loc o gală de box prilejuită de schimbarea denumirii sălii „Upetrom” în Sala de box „Titi Prosop”, după numele şi, mai ales, porecla arhicunoscută a coordonatorului secţiei de box a clubului, Titi Tudor.

Evenimentul a fost onorat cu prezenţa de viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, şi de preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea, care au putut să asiste la cele zece meciuri ale galei, dar şi să facă un tur al vestiarelor, bucătăriei şi al zonei de cantonament, pentru a vedea condiţiile oferite de sala păstorită de atâţia ani de maestrul Titi Tudor. Unul dintre motive a fost şi că se studiază oportunitatea înfiinţării unui Centru de Excelenţă la Ploieşti, intenţie confirmată ieri de preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea.

Revenind la gala propriu-zisă, trebuie spus că au avut loc zece meciuri la diferite categorii de vârstă, în care au fost angrenaţi sportivi de la CSM Ploieşti, CS Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti, cu menţiunea că ultimele două meciuri au fost rezervate reprezentantelor sexului frumos.

La final, sportivii participanţi au primit din partea maestrului Titi Tudor tricouri special inscripţionate pentru eveniment, cu noul nume al sălii: „Titi Prosop”!

Galerie foto: