Casa de pariuri Fortuna a inaugurat agenţia din incinta Complexului Hipodrom!

Casa de pariuri Fortuna a inaugurat agenţia din incinta Complexului Hipodrom!

Astăzi, chiar înaintea celei mai importante reuniuni hipice a sezonului, în care are loc Derby-ul de Trap al României, Casa de pariuri Fortuna a mai împlinit o promisiune făcută la momentul demarării colaborării cu CSM Ploieşti şi a inaugurat agenţia din incinta Hipodromului Ploieşti. Totul s-a petrecut cu prilejul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi reprezentantul Casei Fortuna, Dermot Keelan, directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, invitatul special al reuniunii de mâine, celebrul driver Joseph Verbeeck, şi preşedinta Asociaţiei Calului de Trap, Ioana Dumitru.

Reprezentantul Casei de pariuri Fortuna, Dermot Keelan, a fost scurt: „Le mulţumesc reprezentanţilor hipodromului pentru că ne-au oferit şansa să deschidem aici această agenţie, care sper că va satisface toate nevoile iubitorilor hipismului care vin la curse”. La rândul lui, Lucian Rădulescu, a declarat: „A fost o muncă dificilă să-i aducem pe cei de la Fortuna alături de noi, celelalte discuţii cu alte societăţi nematerializându-se, şi nu putem fi decât mulţumiţi că pasionaţii acestui sport pot veni, de mâine, pe hipodrom şi pot paria chiar aici. Se ştie că una dintre condiţiile impuse pentru ca reuniunile să aibă caracter oficial este să se poată paria şi iată că, după eforturi îndelungi, am ajuns în acest punct al inaugurării unei agenţii de pariuri în incinta Hipodromului Ploieşti”.

Preşedintele Federaţiei Române de Trap, Marian Manea, a apreciat, la rândul lui, că „este un moment foarte important pentru activitatea de pe hipodrom, posibilitatea de a se paria apărând din nou după mai bine de zece ani de pauză. Evenimentul de mâine este important şi prin prisma faptului că, după mult timp, va avea loc prima cursă internaţională desfăşurată pe Hipodromul Ploieşti. Eu zic că sunt premise ca reuniunea de mâine să fie una deosebită, atât ca spectacol, cât şi din punct de vedere al rezultatelor ce vor fi obţinute. Aşa cum am mai spus, meritul cel mai mare este al celor de la Fortuna, pentru că activitatea hipică în lume este sortită eşecului dacă nu există pariuri. De când au început să fie curse cotate la pariuri, a crescut numărul cailor de pe hipodrom, a crescut interesul pentru curse, iar numărul spectatorilor din tribună este tot mai mare de la o reuniune la alta”.

În fine, preşedinta Asociaţiei Calului de Trap, Ioana Dumitru, în calitate de organizator al etapei din România a Premiului Mediteranean, a spus: „Nu multă lume ştie, dar, în anul 2018, România, prin Asociaţia Calului de Trap, a fost acceptată ca şi membră în această Uniune Europeană de Trap, iar începând din acest an organizăm şi noi etape din acest campionat. Participă 7 driveri din 7 ţări diferite, într-un campionat care-şi propune să promoveze valorile trapului, cultura ţărilor care organizează şi promovează aceste curse, fiind un campionat bazat mai mult pe relaţii de prietenie şi de interacţiune”.

Revenind la subiectul principal al evenimentului de astăzi, deschiderea agenţiei de pariuri Fortuna în incinta Complexului Hipodrom Ploieşti, reprezentanţii societăţii de pariuri au anunţat că, mâine, doar la hipodrom însă, se va putea paria pe toate cele şapte curse de trap ale reuniunii şi, posibil, şi pe cele două curse de galop din program. În oferta online şi din agenţiile din ţară, se vor regăsi cu siguranţă, începând din această seară, Premiul Hera – Fortuna Gold, Premiul Hinsar – Fortuna Silver şi Derby-ul de Trap al României.

Galerie foto: