Hipodromul Ploieşti: sâmbătă e Premiul de încercare, testul dinaintea Derby-ului de Trap al României!

Hipodromul Ploieşti: sâmbătă e Premiul de încercare, testul dinaintea Derby-ului de Trap al României!

Hipodromul Ploieşti îi aşteaptă din nou, sâmbătă, pe iubitorii curselor de trap la o reuniune oficială extrem de interesantă, cu atât mai mult cu cât este evenimentul premergător Derby-ului de Trap al României, din 6 iulie.

Vor fi cinci curse de trap în reuniunea de sâmbătă, cea mai interesantă fiind, fără îndoială, „Premiul de încercare”, ultima repetiţie pentru caii indigeni de 4 ani care se vor confrunta, peste două săptămâni, în principala cursă a anului, Derby-ul de Trap al României. Cursa este programată la ora 11.30 şi va avea la start şapte trăpaşi: Ops, Pandora, Romeo, Neptuniu, Secretariat, Calypso RM şi Veritable Yankee.

Reuniunea va debuta la ora 10.30, când este programat Premiul Găman şi va continua, la ora 11.00, cu Premiul Godeanu. Va urma main event-ul zilei, Premiul de încercare, la 11.30, apoi Premiul Ghirlanda – Fortuna Silver, de la ora 12.00, şi, în încheiere, Premiul Gabarit – Fortuna Gold, cu 13 cai la start.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Programul reuniunii de sâmbătă:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download