Victorie de orgoliu pentru echipa de handbal junioare 3: 33-32 cu Sporting Ghimbav!

Victorie de orgoliu pentru echipa de handbal junioare 3: 33-32 cu Sporting Ghimbav!

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti se apropie de finalul sezonului competiţional, urmând să ocupe, cel mai probabil, locul al 3-lea în Grupa Valoare 2, ceea ce nu-i oferă şansa de a merge la Turneul final al campionatului. Fetele pregătite de Robert Comendant au crescut turaţia pe finalul acestei faze  a competiţiei, dar se pare că e prea târziu, victoria frumoasă obţinută sâmbătă, în Sala „Olimpia”, în faţa celor de la CS Sporting Ghimbav urmând să rămână una doar de palmares, întrucât adversarele vor ocupa locul al 2-lea al grupei şi vor merge, alături de CSM Bucureşti, la Turneul final.

Fetele noastre au avut, însă, ambiţia de a câştiga din nou în faţa echipei alături de care au venit în Grupa Valoare 2, Sporting Ghimbav, de care trecuseră şi în Seria D a fazei preliminare. Atunci, a fost 32-31 în Sala „Olimpia”, acum, fiecare echipă a marcat câte un gol mai mult, tabela indicând, la finalul confruntării de sâmbătă, scorul de 33-32 în favoarea CSM Ploieşti, după 16-14 la pauză).

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: M. Neagu, A. Floroiu, B. Voicilă – A. Gheorghe (10 goluri), D. Grădişteanu (5), B. Popescu (5), C. Profirescu (4), I. Manolache (4), A. Burtea (3), C. Podărescu (1), A. Floroiu (1),  B. Andronache, E. Lăcuşteanu şi M. Iordache.

Fetele vor încheia sezonul în această săptămână, când au programate ultimele două partide din Grupa valoare 2: miercuri, de la ora 16.30, în Sala „Olimpia”, cu HC Activ CSO Plopeni, şi sâmbătă, în deplasare, cu CSM Bucureşti, ora nefiind, deocamdată, anunţată.