Echipa de baschet fete „U13”, o victorie şi o înfrângere în turneul de la Bucureşti

Echipa de baschet fete „U13”, o victorie şi o înfrângere în turneul de la Bucureşti

Echipa de baschet feminin „U13” a CSM Ploieşti s-a întors cu un bilanţ de o victorie şi o înfrângere de la turneul din weekend, organizat de şcoala de baschet Dan Dacian în sala UTC, din Bucureşti. Fetele pregătite de Loredana Munteanu au jucat ambele meciuri sâmbătă, câştigând  dimineaţă cu 47-32 disputa cu ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, pentru ca, apoi, să piardă cu 34-48 partida cu Dan Dacian Portocaliu Bucureşti, programată imediat după prânz. În urma acestor rezultate, CSM Ploieşti are un bilanţ de 16 victorii şi 4 înfrângeri în acest sezon.

În cel de-al treilea meci al turneului, Dan Dacian Portocaliu Bucureşti – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe 65-35.

Lotul de jucătoare folosit de Loredana Munteanu în turneul din Capitală a fost următorul: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu, Daria Trican şi Cristina Grigore.

La finalul acestei săptămâni, urmează turneul cu numărul 10 al echipei de baschet feminin „U14”, adversarele fetelor antrenate de Corina Savu fiind ACS Dan Dacian Bucureşti şi CSŞ Sfântu Gheorghe. Gazda turneului încă nu a fost stabilită.