Cupa „CSM Ploieşti” la minifotbal rămâne în vitrina clubului!

Cupa „CSM Ploieşti” la minifotbal rămâne în vitrina clubului!

Sala Sporturilor Olimpia a găzduit, astăzi, finalele Cupei „CSM Ploieşti” la minifotbal, până la urmă desfăşurându-se doar partidele care au decis podiumul, în condiţiile în care două dintre echipele din zona play-out nu au mai putut, din varii motive, să fie prezente la jocurile de astăzi. Au fost, din nou, meciuri încrâncenate şi echilibrate, decise, de fiecare dată, după executarea loviturilor de departajare, ierarhia finală fiind următoarea: 1. CSM Ploieşti; 2. SC Hale şi Pieţe; 3. Consiliul Judeţean Ploieşti; 4. Transport Călători Express.

S-a început cu finala mică, în care s-au întâlnit Consiliul Judeţean Ploieşti şi Transport Călători Express, iar la finalul celor 30 de minute regulamentare tabela a indicat egalitate: 2-2. Loviturile de departajare au dat, de data aceasta, câştig de cauză echipei Consiliului Judeţean, care era eliminată în semifinale la „loteria” penaltiurilor de către cei de la Hale şi Pieţe. Acum, au înscris trei din cele patru lovituri executate, în timp ce adversarii lor au ratat în două rânduri.

În finala mare s-au întâlnit CSM Ploieşti şi SC Hale şi Pieţe, confruntare la fel de tensionată, chiar excesiv de tacticizată în unele momente, în care s-au înscris, totuşi, şase goluri: CSM a condus cu 1-0, adversarii au întors până la pauză, 1-2, apoi s-a făcut 2-2, 2-3 şi 3-3 cu câteva minute înainte de final. Campioana avea să se decidă tot în urma loviturilor de departajare, capitol la care CSM a stat mult mai bine: a transformat primele două penaltiuri, în timp ce adversarii au ratat două din trei şi s-au văzut nevoiţi să se recunoască învinşi.

CSM Ploieşti reuşeşte, astfel, să câştige pentru a doua oară consecutiv competiţia pe care o organizează, precedenta performanţă fiind în 2016 (în 2017 nu s-a organizat), cu menţiunea că, anul acesta, formatul a fost cel mai complex, cu un sezon regulat cu şapte etape, un turneu semifinal şi un turneu final.

Festivitatea de premiere a fost onorată cu prezenţa de Viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, cel care le-a oferit formaţiilor de pe locurile 4-8 câte o plachetă de participare, cupe primelor trei clasate, iar campionilor un rând de echipament personalizat.

Turneul final – Rezultate

Finala mică

Consiliul Judeţean Ploieşti – Transport Călători Express 2-2 (1-1); 3-2 la loviturile de departajare

Finala mare

CSM Ploieşti – SC Hale şi Pieţe 3-3 (1-2); 2-1 la loviturile de departajare

Clasament final

  1. CSM Ploieşti
  2. SC Hale şi Pieţe
  3. Consiliul Judeţean Ploieşti
  4. Transport Călători Express
  5. Parc „Constantin Stere” Bucov
  6. Consiliul Local Ploieşti
  7. RASP Ploieşti
  8. Parc Municipal Vest

Galerie foto: