Debut cu două victorii pentru echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti!

Debut cu două victorii pentru echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti!

Echipa de baschet „U13” a CSM Ploieşti a debutat, în acest weekend, în noul sezon, cu prilejul primului turneu organizat în Faza preliminară a campionatului, în sala de sport a Şcolii „Nicolae Iorga”, din Ploieşti.

Fetele pregătite de Loredana Munteanu au reuşit să câştige clar ambele partide susţinute sâmbătă, debutând cu un 76-22 în faţa celor de la CS Otopeni, pentru ca, apoi, în derbi-ul grupei, să treacă tot concludent, cu 44-25, de ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Cel de-al doilea meci a fost şi o revanşă luată în faţa adversarelor care le-au învins pe fetele noastre, în vară, la Mangalia, în campionatul de minibaschet, la un singur punct, după prelungiri.

În cel de-al treilea meci al grupei, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – CS Otopeni 73-20.

În cele două partide de ieri, Loredana Munteanu a folosit tot lotul de jucătoare de la „U13”: Olivia Sandu, Bianca Gheorghe, Agnes Zane, Andreea Dumitru, Daria Tănase, Daria Iordăchescu, Ines Vârlan, Alexia Apostolache, Sabina Chirilă, Maria Ionescu, Daria Trican, Ioana Savu, Alexia Dedu, Karina Munteanu, Natalia Bărăscu şi Cristina Grigore.

Din postura de câştigătoare de grupă preliminară, fetele noastre vor evolua, peste două săptămâni, pe 13 sau 14 octombrie, în faza următoare a competiţiei, într-o nouă grupă de trei echipe, formate numai din câştigătoare ale turneelor la care au participat în acest weekend. Adversarele urmează să fie cunoscute după oficializarea rezultatelor, iar oraşul organizator va fi stabilit în zilele următoare.

Până atunci, la sfârşitul săptămânii următoare, vor debuta în acest sezon şi baschetbalistele de la „U14”, pregătite de Corina Savu. Ele joacă, sâmbătă sau duminică, la fel, un turneu preliminar într-o grupă de trei, cu CSŞ Gheorghieni şi CSŞ Sf. Gheorghe, însă Federaţia Română de Baschet nu a anunţat, încă, oraşul gazdă.