Atleţii de la CSM Ploieşti, plus de experienţă după Campionatul European de la Berlin!

Atleţii de la CSM Ploieşti, plus de experienţă după Campionatul European de la Berlin!

Trei atleţi de la CSM Ploieşti au făcut parte din delegaţia de 36 de sportivi care a reprezentat România la Campionatele Europene de la Berlin, desfăşurate în perioada 7-12 august. Este vorba despre Costin Homiuc, Petre Rezmiveş şi Cristian Radu, componenţi ai ştafetelor de 4×100 metri, primii doi, respectiv 4×400 metri, cel din urmă.

Primul intrat în concurs a fost, vineri, Cristian Radu, alături de colegii din ştafeta de 4×400 metri, David Năstase, Cosmin Trofin şi Robert Parge, în această formulă România încheind competiţia pe locul al 14-lea, cu timpul de 3:10.08 minute.

Costin Homiuc şi Petre Rezmiveş au concurat duminică, alături de colegii lor de ştafetă, Alexandru Terpezan şi Ionuţ Andrei Neagoe, locul ocupat fiind 12, din 16 ştafete aliniate la start. Timpul realizat de băieţi a fost de 39.63 secunde. Cei doi reprezentanţi ai CSM Ploieşti din ştafeta de 4×100 metri sunt campioni naţionali de tineret, experienţa oferită de prezenţa la un eveniment de asemenea anvergură urmând să le fie, cu siguranţă, extrem de utilă pe viitor.

Sportivii sunt pregătiţi la club de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.