CSM Ploieşti, 7 medalii la Campionatul Municipal de Nataţie, de la Izvorani!

CSM Ploieşti, 7 medalii la Campionatul Municipal de Nataţie, de la Izvorani!

Sâmbătă şi duminică, mici înotători de la CSM Ploieşti au participat, la Izvorani, la Campionatul Municipal de Nataţie, o competiţie rezervată copiilor cu vârsta de 8-9 ani, la startul căreia s-au aflat peste 300 de sportivi din toată ţara.

Tamara Costache şi Ciprian Toma au deplasat un lot de 17 sportivi, bilanţul realizat fiind de  patru medalii la individual (două de aur, una de argint şi una de bronz) şi alte 3 la ştafete.

În întrecerile individuale, Luca Marinescu a cucerit cele două medalii de aur plus una de argint, iar cea de bronz a fost obţinută de Alexandra Constantin.

La ştafete, copii de la CSM Ploieşti au fost „abonaţi” la bronz, prin ştafeta băieţilor de 8 ani, în formula Luca Marinescu, Tudor Frăţilă, Radu Frăţilă, Ştefan Stoica (un loc 3) şi cea a băieţilor de 9 ani, în componenţa Patrick Iacob, Darius Radu, Fabian Păun, Victor Ana (două locuri 3).

S-au mai remarcat cu clasări în primele 8 locuri: Cristina Ţolea, Erika Fortu, Victor Ana, Fabian Păun, Patrick Iacob, Tudor Frăţilă şi Radu Frăţilă.

Mai trebuie spus că toţi sportivii şi-au îmbunătăţit performanţele anterioare, dar şi că, în clasamentul pe echipe, CSM Ploieşti a ocupat poziţia a 4-a a ierarhiei.

Galerie foto: