Şapte curse atractive, de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Şapte curse atractive, de trap şi galop, duminică, pe Hipodromul Ploieşti!

Duminică, începând cu ora 11.00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti propunând un eveniment cu patru curse de trap şi trei de galop. De data aceasta, nu vor mai fi întreceri de ponei, însă micii căluţi de la Clubul Domeniul Cailor vor fi la dispoziţia copiilor pentru a-i plimba în zona special amenajată, între cele două tribune ale complexului.

Reuniunea va începe la ora 11.00 şi va avea şapte curse, cele de trap alternând cu întrecerile de galop. În privinţa curselor de trap, „main event”-ul ar fi trebuit să fie „Premiul debutanţilor”, o alergare semiclasică rezervată cailor de 2 ani, dar cum efectivul de trăpaşi de pe Hipodrom care îndeplinesc acest criteriu este insuficient, cursa nu se va putea desfăşura.

În aceste condiţii, cea mai interesantă cursă de trap va fi „Premiul Danezul”, programată la ora 11.40 şi care va propune o premieră pentru reuniunile organizate de la refacerea Hipodromului: nu mai puţin de 12 cai la start.

În ceea ce priveşte cursele de galop, organizate şi de această dată în colaborare cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse, acestea vor fi în număr de trei, două oficiale – Premiul Mersuch şi Premiul cailor tineri – şi una demonstrativă, Premiul „Cupa Federaţiei”, cu menţiunea că tocmai aceasta din urmă propune o nouă premieră pe Hipodromul Ploieşti, fiind prima cursă în care se vor întrece cai pur sânge englez!

Mai trebuie spus că, una peste alta, va fi o reuniune ce va avea un număr record de cai la start în acest sezon, 48, un motiv în pentru iubitorii turfului să meargă, duminică, pe Hipodromul Ploieşti.

Vă reamintim că biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Programul reuniunii de duminică, 10 iunie 2018:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download