Echipa de minihandbal fete s-a calificat la Turneul final al campionatului!

Echipa de minihandbal fete s-a calificat la Turneul final al campionatului!

Sâmbătă şi duminică, echipa de minihandbal fete a CSM Ploieşti a participat, la Plopeni, la Turneul Semifinal Euroregiune Ro3-Ro8, reuşind să obţină calificarea pentru Turneul final al campionatului.

Fetele pregătite de Geta Opincariu au ocupat locul al treilea în competiţia de la Plopeni, cu un bilanţ de trei victorii şi o singură înfrângere.

Repartizate în Grupa A, fetele noastre au câştigat primul meci de sâmbătă, cu CSŞ 2 Bucureşti, cu scorul de 44-17 (24-8), pentru ca, în după-amiaza aceleiaşi zile, să cedeze cu 28-36 (14-19) disputa cu ACS Vulturii Bucureşti. Cel de-al doilea meci a fost marcat şi de câteva nedorite accidentări în tabăra noastră, provocate de jocul agresiv al formaţiei bucureştene, tolerat inexplicabil pentru acest nivel de vârstă de brigada de arbitri.

Duminică dimineaţă, CSM Ploieşti s-a impus cu 32-17 (14-9) în meciul cu Academia Junior, astfel că, de pe locul al 2-lea al grupei, a susţinut finala mică a turneului, în compania ocupantei poziţiei secunde din Grupa B, CSM Bucureşti. Elevele Getei Opincariu au câştigat clar lupta pentru locul al 3-lea, câştigând cu 36-28 (19-14) întâlnirea cu reprezentanta campioanei la nivel de senioare.

Lotul de jucătoare folosit la Turneul semifinal a fost următorul: Daria Stan, Alexia Niţă, Andreea Popescu, Andreea Stoica, Alexandra Sîrbu, Maria Ioniţă, Beatrice Căldărariu, Delizia Roşu, Sara Stroe, Daria Comendant, Casiana Băcanu, Federica Cernat, Alexia Bica, Daria Dinu, Ştefania Ghiţă şi Bianca Pîrvulescu.

Turneul final al campionatului va avea loc în perioada 31 mai – 3 iunie.