Programul primei reuniuni din 2018 de pe Hipodromul Ploieşti: 8 cai în „Premiul de Deschidere”!

Programul primei reuniuni din 2018 de pe Hipodromul Ploieşti: 8 cai în „Premiul de Deschidere”!

Sezonul de trap 2018 debutează sâmbătă, atunci când Hipodromul Ploieşti va găzdui prima reuniune oficială din acest an, în cadrul căreia se vor desfăşura patru curse, cu punct culminant „Premiul de Deschidere”.

În această dimineaţă, a fost stabilit şi Programul curselor la startul cărora se vor afla un număr de 27 de cai. Astfel, Reuniunea va debuta, la ora 11.00, cu Premiul Ager (7 cai), va continua, la 11.30, cu Premiul Arena (6 cai), după care va urma, de la ora 12.00, cea mai importantă cursă a Reuniunii, Premiul de Deschidere, o alergare semiclasică pentru caii de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 metri, în care vor concura opt trăpaşi. Prima competiţie oficială din 2018 de pe Hipodromul Ploieşti se va închide cu Premiul Arena (6 cai), programat la ora 12.30.

Vă reamintim că biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download