Meci decisiv, mâine seară, cu CN Aurel Vlaicu, pentru băieţii lui Cătălin Burlacu!

Meci decisiv, mâine seară, cu CN Aurel Vlaicu, pentru băieţii lui Cătălin Burlacu!

Avancronică, Liga I, Faza semifinală, Duminică, ora 20.00, Sala „Olimpia”: CSM Ploieşti – CN Aurel Vlaicu

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti se află în faţa ultimelor trei jocuri din Faza semifinală a Ligii I şi are calcule simple: trei victorii şi merge la Turneul final, în care se joacă promovarea în Liga Naţională! Primul meci este mâine seară, în Sala „Olimpia”, începând cu ora 20.00, şi nu este cel mai important doar pentru că este cel dintâi, ci şi pentru că este în faţa unui adversar direct în lupta pentru „Final Four”, CN Aurel Vlaicu. Matematic, băieţii noştri ar păstra şanse şi în cazul unei înfrângeri suferite în cele trei partide rămase de disputat, cu condiţia ca eşecul să nu vină în faţa bucureştenilor.

După jocul de mâine, băieţii pregătiţi de Cătălin Burlacu, Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu vor închide Faza semifinală cu o dublă în compania penultimei clasate, CSM Sighetu Marmaţiei: luni, tot în „Olimpia”, de la ora 14.00, şi joi, în deplasare, de la ora 12.00.

Din penultima etapă a Fazei semifinale, s-a jucat deja ieri meciul CSO Voluntari – CSM Mediaş, scor 93-61, iar celelalte două confruntări au loc astfel: CS Cuza Sport Brăila – ABC Athletic Constanţa (astăzi, ora 17.00) şi CSU Ştiinţa Bucureşti – CSM Sighetu Marmaţiei (duminică, ora 16.00).