Echipa de baschet masculin, deplasare importantă, mâine, în Capitală!

Echipa de baschet masculin, deplasare importantă, mâine, în Capitală!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti joacă, mâine, de la ora 16.30, din nou în deplasare şi tot în Capitală, de data aceasta pe terenul formaţiei Colegiului Naţional Aurel Vlaicu. O vecină de clasament, cu un bilanţ superior, trei victorii şi două înfrângeri, în fieful căreia băieţii merg doar cu gândul la victorie, pentru a-şi spori şansele de a se menţine între primele patru echipe ale grupei.

Cătălin Burlacu sper că îl va putea avea alături şi pe Adi Tudor, conducătorul de joc absentând în disputa cu Ştiinţa Bucureşti din cauza unei probleme musculare ce l-a ţinut pe margine încă din repriza secundă a disputei de pe teren propriu, cu Brăila. În rest, toţi ceilalţi jucători importanţi din lot sunt apţi pentru confruntarea de mâine.

Meciul contează pentru etapa a 6-a a Fazei semifinale a campionatului Ligii I şi va fi găzduit de Sala de sport a Colegiului Naţional Aurel Vlaicu, din Bucureşti. Din această rundă, s-a jucat ieri meciul CSM Mediaş – CSO Voluntari 59-78, iar astăzi sunt programate confruntările CSM Sighet – Ştiinţa Bucureşti (ora 12.30) şi ABC Athletic Constanţa – Cuza Sport Brăila (ora 17.00).