Micii atleţi de la CSM Ploieşti, de 5 ori pe podium la Bucureşti!

Micii atleţi de la CSM Ploieşti, de 5 ori pe podium la Bucureşti!

La sfârşitul săptămânii trecute, cei mai mici atleţi de la CSM Ploieşti au participat, la Bucureşti, la două competiţii interesante, în cadrul cărora au reuşit să intre în posesia a două locuri 1, un loc 2, două locuri 3 şi alte două locuri 4.

Vineri, 16 februarie, ei au luat parte la Campionatul Municipal de aruncări lungi, găzduit de sala de atletism din incinta Complexului Sportiv „Iolanda Balas Soter”, bilanţul fiind de două locuri 1 şi un loc 4. Astfel, Alexia Pîtiu a fost prima la aruncarea suliţei cu o performanţă de 22 metri (Juniori 3), Alexandra Băleanu a câştigat competiţia similară rezervată Copiilor 1, cu o aruncare de 21 metri, iar George Radu a fost al 4-lea în aceeaşi probă, la „Juniori 2”.

Duminică, 18 februarie, copiii pregătiţi de Maria Sîrbu au participat la Campionatul Municipal de Atletism, de Sală, găzduit de Sala de atletism din Complexul „Lia Manoliu”. Ei au reuşit un loc 2, două locuri 3 şi un loc 4, după cum urmează:

– Ioana Cazacu – locul al 2-lea la 50 metri garduri, cu 10,30 secunde (Copii 3);

– Demis Trandafir – locul al 3-lea la 50 metri (Copii 2);

– ştafeta de 4×100 metri, în componenţa Anastasia Dobrin, Allegra Ioniţă, Maia Stan şi Eva Popescu – locul al 3-lea (Copii 2);

– Damian Păunescu – locul al 4-lea la 50 metri (Copii 2);

– Anastasia Dobrin – locul 9 la 200 metri (Copii 2).