Bilanţ pozitiv la Vâlcea pentru echipa de handbal junioare 3!

Bilanţ pozitiv la Vâlcea pentru echipa de handbal junioare 3!

Junioarele 3 ale CSM Ploieşti au încheiat anul cu cel de-al doilea turneu de sală al iernii, susţinând, săptămâna trecută, de marţi până vineri, la Râmnicu Vâlcea, cele trei meciuri rămase de disputat în Seria F.

Micile handbaliste pregătite de Robert Comendant s-au întors cu un bilanţ pozitiv, două victorii şi o singură înfrângere, şi se menţin pe poziţia a 5-a a clasamentului seriei. CSM Ploieşti a început cu victoria obţinută marţi în faţa CSŞ Sibiu, cu 21-17 (9-9), apoi a pierdut, joi, disputa cu CSM Făgăraş, 26-32 (12-13), pentru ca, vineri, să se impună cu în faţa formaţiei LPS Viitorul Piteşti cu 25-16 (15-7).

Lotul de jucătoare folosit de Robert Comendant la Râmnicu Vâlcea a fost următorul: Andreea Floroiu, Mihaela Neagu (portari), Daria Manolache, Daria Sicaru, Bianca Andronache, Cornelia Podărescu,  Maria Radu, Eliza Lăcuşteanu, Anne-Marie Gheorghe, Maria Radu, Livia Botică, Daria Grădişteanu, Carla Profirescu, Nicola Jianu, Denisa Anghel şi Bianca Popescu (jucătoare de câmp).

Pentru junioarele 3, returul campionatului va debuta duminică, 28 ianuarie 2018, cu un joc în deplasare, la HCM Torok Rm. Vâlcea.