Reuniune atractivă, duminică, pe Hipodrom: Premiul Hambletonian şi Criteriul de Fond, cursele zilei!

Reuniune atractivă, duminică, pe Hipodrom: Premiul Hambletonian şi Criteriul de Fond, cursele zilei!

Duminică, 10 decembrie, în organizarea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, va avea loc o nouă reuniune oficială de trap, în cadrul căreia se vor desfăşura două curse extrem de interesante. Programată la ora 12.00, cursa a 3-a a zilei, Premiul Hambletonian, rezervat celor mai buni cai cu vârsta de 2 şi 3 ani, va avea la start nu mai puţin de zece trăpaşi. Imediat, de la ora 12.30, va urma Criteriul de Fond, care reprezintă proba de rezistenţă a întrecerilor de pe Hipodrom, rezervată cailor în cârstă de 4 ani şi mai mari şi programată să se desfăşoare pe o distanţă de 3800 de metri.

Reuniunea va debuta la ora 10.40, cu o cursă de calificare, după care vor urma cele cinci curse ale reuniunii – Premiul Răsunet (ora 11.00), Premiul Recrut (ora 11.30), Premiul Hambletonian (ora 12.00), Criteriul de Fond (ora 12.30) şi Premiul Perjar (ora 13.00).

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Programul reuniunii de duminică:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download