Casă de piatră, Alexandra şi Marius Ionescu!

Casă de piatră, Alexandra şi Marius Ionescu!

Unul dintre cei mai importanţi sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, atletul Marius Ionescu, a trăit, aseară, cel mai fericit moment al vieţii: şi-a unit destinele cu aleasa inimii lui, Alexandra. După ce au făcut cununia civilă la începutul lunii iunie, Marius şi Alexandra au ales data de 16 septembrie pentru a se uni în faţa Domnului şi a petrece alături de cei dragi, la un restaurant din Craiova (oraşul de origine al sportivului; Alexandra este prahoveancă).
Naşii tânărului cuplu au fost antrenorul care l-a descoperit şi pregătit de-a lungul carierei pe Marius, Cătălin Geapana, alături de soţia sa, Adriana, iar la eveniment a luat parte şi antrenorul de la CSM Ploieşti al atletului, Robert Munteanu.
Marius Ionescu va împlini 33 de ani pe 18 decembrie, are dublă legitimare, CSM Ploieşti – CSM Craiova, şi a anunţat un obiectiv îndrăzneţ pentru anul viitor: doborârea recordului naţional la maraton, deţinut încă din 1978, de Cătălin Andreica (2:12.30 ore).
Marius Ionescu este multiplu campion naţional şi balcanic, precum şi participant la două Olimpiade: Londra, 2012, locul 26, şi Rio de Janeiro, 2016, locul 37, ambele în proba de maraton.
Casă de piatră, Alexandra şi Marius Ionescu!

Foto: Marius Marcoci

Leave a Reply

Your email address will not be published.