Boxerii de la CSM Ploieşti, 4 medalii la Campionatul Naţional de Cadeţi!

Boxerii de la CSM Ploieşti, 4 medalii la Campionatul Naţional de Cadeţi!

Beneficiind de sprijinul unor iubitori ai boxului, şapte pugilişti de la CSM Ploieşti au participat, de marţi până sâmbătă, la Brezoi, lângă Râmnicu Vâlcea, la Campionatul Naţional de Cadeţi, reuşind să aducă acasă nu mai puţin de patru medalii: una de aur, două de argint şi una de bronz.

Campion naţional de cadeţi a devenit Marian Ghinoiu, la categoria „34 kg”, el reuşind să câştige toate cele trei partide din cadrul competiţiei, dintre care două prin knock-out. Medaliile de argint le-au revenit lui Alexandru Neagu („46 kg”) şi Iulian Dumitrescu („54 kg”), iar bronzul a fost câştigat de Ştefan Panaitescu, la „+76 kg”, care a reuşit un „KO” în primul tur, dar a pierdut, apoi, în semifinale. Au mai participat, fără a lua medalii, Claudiu Neagu („43 kg”), Loris Neagu („50 kg”) şi Ştefan Nicolae („34 kg”).

„În ciuda problemelor de la club, de la primărie, sportivii noştri şi-au continuat pregătirea şi au reuşit să aducă bucurie ploieştenilor, bilanţul fiind foarte bun, în condiţiile date. Sperăm că lucrurile se vor îndrepta în cel mai scurt timp, că vom avea unde să ne pregătim şi le vom putea oferi acestor copii şansa de a călca pe urmele lui Leonard Doroftei şi de a face performanţă în continuare!”, spune coordonatorul secţiei de box a clubului, Titi Tudor.

Boxerii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Titi Tudor (coordonator), Adrian Pîrlogea şi Iulian Ilie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.