Echipa de baschet „U18” a ratat calificarea la turneul semifinal!

Echipa de baschet „U18” a ratat calificarea la turneul semifinal!

Echipa de baschet masculin „U18” a CSM Ploieşti a ratat calificarea la turneul semifinal al campionatului după ce a pierdut, ieri, cu 69-93 (14-30, 16-23, 24-19, 15-21), meciul decisiv cu ABC Laguna Bucureşti. Confruntarea contând pentru etapa a 9-a şi desfăşurată în Sala Sporturilor Olimpia a fost una de coşmar pentru băieţii pregătiţi de Robert Munteanu, care au început foarte prost, irosind multe mingi pe care oaspeţii le-au transformat în puncte cu o precizie incredibilă. Bucureştenii au avut un procentaj foarte bun la aruncările din afara semicercului, de peste 50%, cu 12 şuturi care au ajuns pe tabela de marcaj, reuşind, astfel, să-şi ia revanşa pentru înfrângerea suferită în tur, în Capitală.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Antonio Crăciun (19), Mihnea Vrabie (12), Mugur Tudorache (12), Mircea Topologeanu (10), Călin Dumitru (8), Teodor Mistodinis (4), Horia Scărlătescu (2), Pavel Costea (2), Andrei Oprea, Sebastian Manu, Adrian Răducanu şi Justin Tăicuţu. Din păcate, băieţii nu au putut să-i facă un cadou „căpitanului” Călin Dumitru, care chiar ieri a sărbătorit împlinirea a 18 ani.

CSM Ploieşti a ajuns la un bilanţ de 8 victorii şi 4 înfrângeri în Grupa III B de recalificare şi mai are de disputat două partide în acest sezon: vineri, tot în Sala „Olimpia”, cu CS Total Sport Argeş Piteşti, şi miercuri, 19 aprilie, în deplasarea, la CSŞ Unirea Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.