Echipa de handbal juniori 4 s-a calificat pentru turneul semifinal!

Echipa de handbal juniori 4 s-a calificat pentru turneul semifinal!

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti a participat, sâmbătă, la faza pe Euroregiune a campionatului, reuşind să câştige turneul desfăşurat la Mizil. Sportivii pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan au bifat patru victorii în tot atâtea partide, reuşind să se impună în prima fază a grupelor cu 31-9 (11-2) în faţa echipei CSŞ Târgovişte şi cu 34-9 (20-2) în disputa cu Piticu Feteşti, iar, apoi, în turneul final disputat „în trei”, cu 26-18 (15-6) în faţa gazdelor de la Olimpic Mizil şi cu 35-19 (20-7) în compania echipei Top Arena Topoloveni.

Lotul de jucători folosit de cei doi tehnicieni în competiţia de sâmbătă a fost următorul: Cătălin Stan, Mihnea Matache, Alexandru Ilie, Bogdan Niculaie, Eric Moldoveanu, Sebastian Davidoiu, David Ştefan, Mihai Sârbu, Mihai Stănescu, Sebastian Stănescu, Alexandru Crăciun, Alexandru Constantinescu, George Manea, Rafael Floroiu, Klaus Drăgan şi Fabian Matei.

Primele patru echipe ale turneului de la Mizil s-au calificat pentru turneul semifinal, ce va avea loc în perioada 12-14 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.