Echipa de handbal masculin joacă mâine cu CSM Bucureşti 2!

Echipa de handbal masculin joacă mâine cu CSM Bucureşti 2!

Echipa de handbal masculin a clubului nostru va evolua mâine, începând cu ora 11.30, în Sala Olimpia, în compania formaţiei secunde a celor de la CSM Bucureşti. Partida contând pentru etapa a 5-a a Seriei A a Diviziei A va fi abordată cu un lot care a fost completat astăzi cu cinci juniori, pentru a se evita situaţia din ultimele două runde, în care meciurile cu CSM Botoşani şi CSU Târgovişte au fost pierdute la „masa verde” cu 10-0 din cauză că nu au fost trecuţi în raportul de joc minim 9 jucători proprii (în afara celor cu dublă legitimare).

Astfel, pentru jocul de mâine au fost legitimaţi portarul Mihnea Mihăilescu, cu dublă legitimare (CS Brazi), precum şi juniorii Mihai Gabriel Oprina, Dragoş Andrei Niţoi, Laurenţiu Grama şi Ciprian Coslegeanu.

Ceilalţi componenţi ai lotului vor fi Marius Mihoci, George Stăncioiu, Bogdan Năstase, Alexandru Pîslaru şi Mihai Anghel (jucători proprii), plus cei trei juniori cu dublă legitimare cu CSŞ Ploieşti, portarul Cristian Ghiţă şi jucătorii de câmp Alberto Şerban şi Vicenţiu Soare.

Confruntarea de mâine va fi arbitrată de Ionuţ Ifrim şi Ovidiu Ilisei, ambii din Piatra Neamţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.