Echipa de handbal feminin va disputa dubla cu Iuventa Michalovce, din Cupa EHF!

Echipa de handbal feminin va disputa dubla cu Iuventa Michalovce, din Cupa EHF!

Echipa de handbal feminin a CSM Ploieşti va onora, până la urmă, şi participarea în Cupa EHF, urmând să joace în turul al doilea al competiţiei în compania formaţiei slovace Iuventa Michalovce. În urma deciziei Consiliului de Administraţie al clubului de săptămâna trecută, s-a purtat o corespondenţă atât cu Federaţia Europeană de Handbal, cât şi cu clubul slovac şi s-a obţinut acordul forului european pentru ca echipa noastră să dispute dubla manşă cu Iuventa.

Totodată, s-a ajuns la un acord cu gruparea din Slovacia pentru ca ambele partide să se dispute la Michalovce, în zilele de 22 şi 23 octombrie, orele stabilite fiind 17.30, respectiv 15.00. Conform programului decis de EHF, meciurile ar fi trebuit să aibă loc pe 15-16 octombrie (turul, la Ploieşti) şi 22-23 octombrie (returul, la Michalovce).

În perioada următoare, CSM Ploieşti va modifica lista cu jucătoare trimisă iniţial la Federaţia Europeană de Handbal, lotul urmând să fie format, în principal, din junioarele care reprezintă acum clubul în competiţia internă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.