Echipele de handbal ale clubului, la câteva ore de neînscrierea în campionat!

Echipele de handbal ale clubului, la câteva ore de neînscrierea în campionat!

Cele două echipe de handbal seniori ale CSM Ploieşti, cea de fete, participantă în Liga Naţională, şi cea de băieţi, repartizată în Seria A a Diviziei A, sunt la câteva ore de neînscrierea în campionat. În cursul zilei de vineri, pe adresa clubului a sosit o solicitare din partea Federaţiei Române de Handbal (foto 1), prin care ni se cere să comunicăm, până astăzi, la ora 16.00, dacă echipele de seniori vor participa în ediţia 2016-2017 a Ligii Naţionale, respectiv a Diviziei A de handbal. Clubul nostru a trimis, la rându-i, adresa în cauză către Primăria Ploieşti şi aşteaptă ca, până la termenul limită impus de Federaţia Română de Handbal, să primească o soluţie pentru situaţia dată.

adresahandbal

Totodată, în cursul zilei de joi, CSM Ploieşti a trimis pe adresa Primăriei Ploieşti, în atenţia domnului Adrian Dobre, o informare privind situaţia extrem de delicată prin care trece clubul, aflat în imposibilitatea de a-şi desfăşura activitatea, solicitând, totodată, un termen de soluţionare a situaţiei şi motivele pentru care există acest blocaj financiar (foto 2). Într-o şedinţă desfăşurată astăzi la sediul clubului, coordonatorii secţiilor sportive din cadrul CSM Ploieşti au anunţat că toată lumea a ajuns la limita răbdării şi că se doreşte un răspuns oficial din partea autorităţilor privind continuarea sau stoparea activităţii. Aceştia au transmis că, în cazul în care situaţia trenează, în scurt timp îşi rezervă dreptul de a acţiona pe căile legale pentru a-şi recupera restanţele financiare.

adresaprimarie

 

Centrul de Copii şi Juniori, fără terenuri de antrenament

 

În ceea ce priveşte Centrul de Copii şi Juniori al Clubului, acesta a rămas fără terenuri de antrenament, în condiţiile în care directorul economic al Primăriei, Nicoleta Crăciunoiu, a transmis că nu se mai pot închiria baze sportive, sistându-se, astfel, discuţiile pentru terenul Vega. Totodată, restanţele financiare pentru închirierea bazei „Conpet” au dus la un blocaj privind colaborarea pentru această arenă.

Referitor la preluarea Centrului de Copii şi juniori al Petrolului, acesta s-a făcut doar pe hârtie, pentru că nu s-a aprobat rectificarea de buget absolut necesară şi nu există nici o soluţie privind angajarea antrenorilor care ar urma să vină de la Petrolul la CSM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.