FRH a decis: CSM Ploieşti, în Seria A a Diviziei A de handbal masculin!

FRH a decis: CSM Ploieşti, în Seria A a Diviziei A de handbal masculin!

Federaţia Română de Handbal a stabilit, astăzi, componenţa celor două serii ale Diviziei A la handbal masculin, formaţia noastră fiind repartizată în Seria A. Cele 25 de formaţii au fost împărţite în două serii pe criterii geografice, Seria A urmând să aibă 12 echipe, iar Seria B – 13.

Alături de CSM Ploieşti, din Seria A mai fac parte CS Știința Municipal Bacău, AHC Farul Constanța, HC Buzău, CSM II București, LPS Piatra Neamț, AHC Dobrogea Sud Constanța II, ACS Atletico Alexandria, CS Politehnica Iași, CSU Danubius Galați, CSU Târgoviște și CSM Cimentul Bicaz.

Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc luni, 22 august, cu începere de la ora 11.30, în Sala de Consiliu a FRH. Campionatul va debuta pe 17 septembrie și se va desfășura în sistem tur-retur. Echipele clasate pe locul I în cele două serii vor promova în Liga Națională, în timp ce ocupantele locurilor 2-3 vor merge la „baraj”.

Rămâne de văzut dacă, în contextul în care jucătorii clubului nostru şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contracte şi a-şi încasa banii restanţi, CSM Ploieşti se va mai înscrie în competiţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.