Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, mai buni pe „echipe” la Campionatele Europene de judo pentru cadeţil!

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, mai buni pe „echipe” la Campionatele Europene de judo pentru cadeţil!

În perioada 1-4 iulie, la Vantaa, în Finlanda, au avut loc Campionatele Europene de judo rezervate cadeţilor – „U18”, la care au participat 421 sportivi din 41 de ţări. CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost reprezentat de trei sportivi – Paul Onofrei, Andrei Pîrloga şi Marian Tănase -, care au fost însoţiţi de antrenorul coordonator Gheorghe Savu şi de antrenorul Mihai Trandafirescu.

Rezultatele sportivilor noştri au fost următoarele:

– Paul Onofrei, la categoria „50 kg”, s-a clasat al IX-lea, după ce i-a învins pe cipriotul Kourris Kypros şi pe francezul Yacoub Ahmed Belkahla, apoi a pierdut la câştigătorul categoriei, azerul Rovahan Aliyev şi, în recalificări, la armeanul Gaspar Hayrapetyan;

– Marian Tănase, la categoria „60 kg”, nu a reuşit să treacă în primul tur de armeanul Narek Umroyan;

– Andrei Pârloga, la categoria „73 kg”, a fost învins în primul tur de către italianul Giacomo Gamba.

Duminică, s-au desfăşurat Campionatele Europene pe echipe, concurs în care România, cu Marian Tănase şi Andrei Pîrloga în componenţă, a reuşit să se claseze pe poziţia a V-a. Sportivii noştri au avut evoluţii net superioare comparativ cu primele două zile, reuşind să învingă adversari medaliaţi în concursurile individuale. România a trecut cu 4-1 de Italia şi cu 3-2 de Franţa, apoi a pierdut în semifinala cu Georgia cu 4-1, pentru ca, în lupta pentru medaliile de bronz, să piardă cu 4-1 în faţa Rusiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.