Vacanţă până pe 14 iulie pentru echipa de handbal feminin!

Vacanţă până pe 14 iulie pentru echipa de handbal feminin!

La aproape o lună de la ultimul meci oficial al ediţiei de campionat 2005-2006, cel de la Sebeş, de pe 23 aprilie, handbalistele de la CSM Ploieşti au intrat în vacanţă. În această dimineaţă, Sala Oxigen a găzduit un ultim antrenament al fetelor, la finalul căruia li s-a comunicat data reunirii pentru sezonul următor: 14 iulie.

Antrenorul Neven Hrupec spune că „le-am transmis fetelor să continue să se pregătească individual şi în următoarea perioadă şi le-am dat, de comun acord cu preparatorul fizic, un program pe care trebuie să îl urmeze cu două săptămâni înainte de reluarea pregătirilor. Apoi, când ne vom reuni, în primele două zile vom face o serie de teste care ne vor arăta dacă sunt la nivelul preconizat pentru a relua antrenamentele”.

În ceea ce priveşte efectivul pentru viitorul sezon, conducerea clubului este aproape de finalizarea discuţiilor atât cu jucătoarele care vor continua la CSM Ploieşti, cât şi cu o serie de handbaliste de la alte echipe din Liga Naţională, vizate pentru a întări lotul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.