Am luat turneul acasă! Promovarea în Liga Naţională se decide la Ploieşti!

Am luat turneul acasă! Promovarea în Liga Naţională se decide la Ploieşti!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a câştigat licitaţia desfăşurată, astăzi, la sediul Federaţiei Române de Baschet, pentru organizarea turneului de promovare în Liga Naţională. Astfel, în perioada 27-29 mai, Sala Sporturilor Olimpia va fi gazda unui eveniment de amploare pentru baschetul românesc, la finalul căruia cele mai bune două echipe din Liga I vor obţine biletele pentru sezonul viitor al Ligii Naţionale.

Alături de CSM Ploieşti, la „patrulaterul” de la Sala Sporturilor Olimpia vor mai lua parte Politehnica Iaşi, BCM Olimpic Baia Mare şi Timba Timişoara, sistemul de desfăşurare presupunând câte două meciuri pe zi, de vineri până duminică, în regim fiecare cu fiecare.

„Acum s-a încheiat, la Federaţia Română de Baschet, licitaţia pentru organizarea turneului final al Ligii I de baschet masculin. Clubul Sportiv Municipal a câştigat aceasă licitaţie, iar turneul de promovare va avea loc între 27 şi 29 mai. Vrem să mulţumim, pe această cale, primarului Cristian Ganea, conducerii clubului şi întregii comunităţi ploieştene care a fost mereu alături de noi. Îi aşteptăm pe suporteri la sală, pentru a susţine această echipă minunată şi întregul proiect cu care am pornit la drum împreună. Hai, CSM Ploieşti!”, a declarat Cătălin Burlacu, preşedintele onorific al secţiei de baschet din cadrul CSM Ploieşti.

La rândul lui, directorul Cezar Stoichiciu a spus: „Aşa cum am promis, vrem să facem performanţă cu echipa de baschet masculin, iar paşii făcuţi până acum ne-au confirmat declaraţiile. Organizarea turneului de promovare la Ploieşti este încă o dovadă a seriozităţii cu care abordăm acest proiect şi nu mai rămâne decât ca băieţii să confirme parcursul bun din faza semifinală şi să le ofere ploieştenilor satisfacţia de a avea, din nou, echipă de baschet în Liga Naţională!”

Programul turneului de promovare din „Olimpia”:

Vineri, 27 mai: CSM Ploieşti – Timba Timişoara, BCM Olimpic Baia Mare – Politehnica Iaşi

Sâmbătă, 28 mai: Politehnica Iaşi – CSM Ploieşti, Timba Timişoara – BCM Olimpic Baia Mare

Duminică, 29 mai: CSM Ploieşti – BCM Olimpic Baia Mare, Politehnica Iaşi – Timba Timişoara

Orele de disputare ale celor şase partide din cadrul turneului de la Ploieşti vor fi stabilite în cel mai scurt timp de către organizatori.

w600_baschetturneu1

Leave a Reply

Your email address will not be published.