Victoria, singura opţiune pentru handbalişti!

Victoria, singura opţiune pentru handbalişti!

Miercuri, ora 17.30, Sala „Olimpia”: CSM Ploieşti – Energia Târgu Jiu

După remiza de la Focşani, care i-a menţinut pe loc de baraj, handbaliştii de la CSM Ploieşti au o singură variantă, mâine, în disputa din Sala Sporturilor Olimpia, cu Energia Târgu Jiu: victoria. În condiţiile în care Focşaniul joacă tot acasă, cu Danubius Galaţi, şi va câştiga cu siguranţă, elevii lui Dragoş Dobrescu sunt obligaţi, la rându-le, să se impună mâine şi să păstreze avansul de două puncte existent în acest moment, graţie căruia ar avea şi varianta unei remize, în ultima rundă, la Baia Mare. Asta, în cazul în care Focşaniul ar câştiga la Târgu Jiu.

Pentru confruntarea de mâine, programată la ora 17.30 şi televizată, surprinzător, de Digisport, staff-ul tehnic al echipei noastre se va baza pe aceiaşi 14 jucători pe care a contat şi în ultimele runde, Răzvan Farcaş şi Bogdan Năstase fiind nerefăcuţi din punct de vedere medical. „Este penultima finală pe care o avem în acest play-out şi suntem obligaţi să câştigăm pentru a depinde în continuare doar de noi. Eu cred că avem puterea şi valoarea să ne impunem în faţa unei echipe bune, dar pe terenul căreia am reuşit, în acest play-out, un rezultat de egalitate. Băieţii au arătat o formă bună în ultimele două meciuri şi sunt conştienţi că e momentul să dea totul pentru a salva acest sezon”, spune coordonatorul secţiei de handbal masculin a clubului, Ion Nicolae.

Partida a fost încredinţată uneia dintre cele mai bune brigăzi de arbitri din România, Constantin Din şi Sorin Dinu (ambii din Bucureşti), şi îl va avea ca observator pe Iulian Enache (Braşov).

Play-out, Etapa a IX-a

CSM Ploieşti – Energia Târgu Jiu

CSM Focşani – Danubius Galaţi

HC Vaslui – Minaur Baia Mare

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 36 puncte

2. Minaur Baia Mare – 33 puncte

3. Handbal Club Vaslui – 30 puncte

4. CSM Ploieşti – 28 puncte

5. CSM Focşani – 26 puncte

6. Danubius Galaţi – 1 punct

Etapa a X-a (sâmbătă, 21 mai): Minaur – CSM Ploieşti, Danubius, – HC Vaslui, Energia – CSM Focşani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.