Trei medalii pentru CSM-CFR-CSŞ Ploieşti la Cupa Europeană de cadeţi „U18”!

Trei medalii pentru CSM-CFR-CSŞ Ploieşti la Cupa Europeană de cadeţi „U18”!

În perioada 7-8 mai, Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca a găzduit Cupa Europeană de cadeţi „U18”, competiţie la care au participat 445 sportivi din 23 de ţări din Europa şi din Australia.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au obţinut trei medalii, dintre care una de aur, una de argint şi una de bronz, trei locuri 5 şi un loc 7.

Cea mai bună performanţă a reuşit-o Andrei Pârloga, la „73 kg”, sportivul nostru trecând, pe rând, de Stanislav Popas (Republica Moldova), Mihai Tămăşan (România), Hasan Buyukeser (Turcia), Muhammet Koc (Turcia), în semifinală, şi Robert Rajkai (Ungaria), în finală.

Medalia de argint a fost cucerită de Paul Onofrei, la „50 kg”, după următorul parcurs: victorii cu Duminik Beringer (Ungaria), Urban Indolf (Slovenia), Futkan Cinci (Turcia) şi Abdulaziz Kara (Turcia) în semifinală, şi eşec în ultimul act, în faţa lui Bogdan Drîmbă (România).

În fine, Antonio Minigote a reuşit să obţină medalia de bronz tot la „50 kg”, după ce i-a învins pe Laszlo Santa (Ungaria), Daniel Kapelushnik (Israel) şi Norbert Domuţă (România), apoi a pierdut în semifinală cu Bogdan Drîmbă (România), pentru ca, în finala pentru locul 3, să treacă, şi el, de turcul Futkan Cinci.

Pe locul 5 au venit Marian Tănase, la „60 kg”, Andrei Baicu, la „90 kg” şi Adrian Olaru, la „55 kg”, iar Codruţa Lungu s-a clasat pe locul al 7-lea la „48 kg”.

După această competiţie, reprezentanţii clubului nostru participă până miercuri, 11 mai, alături de alţi 300 de sportivi, la un stagiu internaţional de pregătire.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.

w600_judocupaeuropeana2 w600_judocupaeuropeana3

Leave a Reply

Your email address will not be published.