Spectacol pe bulevard, cu karatiştii de la CSM Ploieşti!

Spectacol pe bulevard, cu karatiştii de la CSM Ploieşti!

Bulevardul Castanilor a fost şi mai populat, astăzi, la cea de-a doua zi în care Clubul Sportiv Municipal Ploieşti le-a propus tinerilor să facă sport, profitând de închiderea arterei între statuia lui Radu Stanian şi Gara de Sud.

La fel ca şi ieri, sportivi din cadrul secţiilor de baschet juniori şi fotbal juniori au participat la jocuri-şcoală sub supravegherea antrenorilor, dar nu au ezitat să dea o fugă şi la mesele de ping-pong, atunci când au avut prilejul. Atracţia dimineţii a fost reprezentată, însă, de demonstraţia de karate oferită de elevii instructorului Liviu Apostol, zeci de ploieşteni de toate vârstele oprindu-se preţ de mai bine de o oră pentru a-i urmări la lucru pe cei 15 sportivi de la CSM Ploieşti.

Impresionant a fost şi antrenamentul sportivilor de la patinaj viteză, Andreea Fierar, care a participat recent la Finala Cupei Mondiale de la Changchun, şi colegii ei tăind bulevardul sub privirile admirative ale amatorilor pe rotile, veniţi, şi ei, să-şi facă plimbarea de duminică.

Acţiunile de acest gen vor continua şi în weekend-urile viitoare, sportivi din cadrul celorlalte secţii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti urmând să participe la activităţi similare. Totodată, clubul nostru îi provoacă pe toţi funcţionarii publici din Ploieşti să vină, începând din weekend-ul următor, pe bulevard, pentru a face sport alături de tinerii din oraş.

Toţi sportivii, precum şi copiii care se implică în aceste activităţi primesc din partea clubului dulciuri şi răcoritoare. Acţiunile se vor derula, sâmbăta şi duminica, de fiecare dată de la ora 10.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.