Aur, argint şi de două ori bronz, la Cupa României pentru juniori!

Aur, argint şi de două ori bronz, la Cupa României pentru juniori!

De-a lungul săptămânii care se încheie astăzi, boxerii de la CSM Ploieşti au participat, la Brăila, la Cupa României rezervată juniorilor (2000-2001), patru dintre cei opt sportivi pe care au mizat antrenorul coordonator Titi Tudor şi antrenorul Adrian Pîrlogea reuşind să revină acasă cu medalii.

Cea mai strălucitoare stă la gâtul lui George Dumitrescu, sportiv care a reuşit să cucerească aurul la categoria „50 kg”, după patru victorii obţinute de-a lungul săptămânii. Cu medalia de argint s-a întors Antonio Năstase („70 kg”), iar Alexandru Cotigă („80 kg”) şi Tony Ioniţă („75 kg”) au intrat în posesia medaliilor de bronz.

De remarcat că, prin succesul de ieri, George Dumitrescu şi-a acontat poziţia de titular în lotul naţional de juniori al României, care va participa în iunie la Campionatul European, iar Antonio Năstase va avea de disputat încă 1-2 sparring-uri în tentativa de a-şi câştiga, şi el, un loc printre „tricolori”.

„Sunt foarte mulţumit de performanţa băieţilor mei, într-un clasament al medaliilor noi venind pe locul al 3-lea la această competiţie. Se văd rezultatele muncii pe care o facem la sală, faptul că patru sportivi au urcat pe podium şi doi dintre ei sunt la lotul naţional fiind motive suficiente să ne mândrim cu ceea ce facem la CSM Ploieşti”, spune antrenorul coordonator Titi Tudor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.