Una, dar bună: Alberto Biro vine cu aur de la Cupa României pentru tineret!

Una, dar bună: Alberto Biro vine cu aur de la Cupa României pentru tineret!

Alberto Biro şi-a respectat statutul de favorit şi se întoarce cu cea mai strălucitoare medalie de la Cupa României la box pentru tineret, competiţie ce a avut loc în această săptămână, la Bacău. Elevul lui Titi Tudor a câştigat toate cele trei partide susţinute în cadrul categoriei „75 kg” şi vine acasă cu medalia de aur la gât, confirmându-şi valoarea arătată în ultimii ani. El s-a impus prin knock-out în partida din sferturile de finală, apoi a trecut la puncte de următorii doi adversari, astăzi câştigând cu 3-0 finala în faţa craioveanului Michel Constantin.

Ceilalţi şase sportivi care au reprezentat CSM Ploieşti la Cupa României – Florin Ionescu (52 kg), Daniel Popescu (56 kg), Daniel Petre (60 kg), Sergiu Georgescu (69 kg), Răzvan Ene (75 kg) şi Vlăduţ Alexandru (+91 kg) – nu au ajuns la medalii, Titi Tudor acuzând şi neşansa avută la tragerea la sorţi, patru dintre aceştia întâlnind în primele două tururi principalii favoriţi la medalii la categoriile lor de greutate.

„În ciuda acestui fapt, eu sunt foarte mulţumit de băieţi, fără nicio excepţie. S-au pregătit bine, au muncit, au tras pentru slăbire şi au boxat cum au putut ei mai bine pentru a reprezenta clubul cu cinste. Iar Alberto Biro a fost la nivelul lui, a făcut spectacol şi a fost cel mai bun boxer al competiţiei, fiind aplaudat la scenă deschisă de toţi cei prezenţi”, spune antrenorul coordonator al secţiei de box de la CSM Ploieşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.