CSM Ploieşti a cedat fotoliul de lider în faza semifinală

CSM Ploieşti a cedat fotoliul de lider în faza semifinală

Ca urmare a înfrângerii suferite la Baia Mare, scor 79-96, în cadrul etapei a IV-a a fazei semifinale, în Liga I, baschetbaliştii de la CSM Ploieşti au abandonat prima poziţie, pe care a urcat, acum, formaţia maramureşeană. Elevii lui Eugen Ilie pot reveni în fruntea clasamentului, la finalul acestei săptămâni, în cazul în care se vor impune în Copou, pe terenul Politehnicii Iaşi. Reamintim faptul că, după încheierea fazei semifinale, primele patru clasate vor obţine calificarea la turneul de promovare, din luna mai.

 

Liga I, faza semifinală, etapa a IV-a:

 

Ştiinţa Bucureşti – CS Cuza Sport Brăila 101-70

Timba Timişoara – Politehnica Iaşi 74-60

BCM Olimpic Baia Mare – CSM Ploieşti 96-79

 

Clasament

 

1. BCM Olimpic Baia Mare (3-1) – 7 puncte

2. CSM Ploieşti (3-1) – 7 puncte

3. Timba Timişoara (2-2) – 6 puncte

4. Politehnica Iaşi (2-1) – 5 puncte

5. Ştiinţa Bucureşti (1-3) – 5 puncte

6. CS Cuza Sport Brăila (0-3) – 3 puncte

Etapa viitoare (20 martie): Politehnica Iaşi – CSM Ploieşti, Ştiinţa Bucureşti – BCM Olimpic Baia Mare, CS Cuza Sport Brăila – Timba Timişoara.

 

Victorie la „U18”!

 

Echipa masculină de baschet „sub 18 ani” de la CSM Ploieşti a câştigat, scor 77-66, meciul disputat ieri dimineaţă, în Sala Sporturilor Olimpia, împotriva formaţiei CSS Viitorul Cluj. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Cătălin Ştefănescu a ajuns la cinci victorii şi o singură înfrângere în grupa de recalificare şi va juca următorul meci, în deplasare, cu Laguna Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.