Fără alternative în fața liderului

La ultima reprezentație de pe teren propriu, în sezonul regulat al Ligii I, baschetbalistele de la CSM Ploiești nu au avut nicio șansă în fața mai experimentatei ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe. Fără trei jucătoare de bază, între care și antrenoarea secundă, Corina Savu, formația noastră nu a găsit resursele necesare pentru a oferi o replică pe măsură și pentru a strânge, ceva mai mult, diferența pe tabelă.

Antrenoarea Loredana Munteanu nu a putut conta, la meciul din „Olimpia”, pe trei titulare de drept, Corina Savu și Ana Maria Casale acuzând dureri la genunchi, iar Denisa Moldoveanu suferind o criză de rinichi în preziua partidei. În aceste condiții, ploieștencele au evoluat după posibilități împotriva liderului, Ioana Ghizilă, cu 22 de puncte, făcându-și media și în acest joc, în vreme ce alte șase baschetbaliste au reușit cel puțin câte un coș din acțiune. Nu a fost, însă, suficient pentru ca CSM Ploiești să conteze cu adevărat în meci, mai experimentatele Kilin, Holinka sau Pop retezând speranțele gazdelor încă de la pauză.

„Fetele s-au luptat așa cum au putut, au alergat mult și au încercat să practice un baschet bun. Din păcate, fără 3 jucătoare de bază, evoluția echipei nu a mai putut fi aceeași din ultima partidă, iar adversarele noastre, câteva dintre ele cu destule jocuri în Liga Națională, au știut cum să gestioneze meciul și să câștige la o diferență confortabilă”, a declarat, la final, antrenoarea Loredana Munteanu.

În ultima etapă a sezonului regulat, CSM Ploiești va juca, sub Tâmpa, împotriva echipei satelit a prim-divizionarei Olimpia CSU Brașov.

 

CSM Ploiești – ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe 40-80 (27-45)

 

CSM Ploiești: Ghizilă, Ilaș, Popescu, Ionescu, Marin

ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe: Kilin, Lovasz, Holinka, Gergely, Pop

Scorul pe sferturi: 8-23, 19-22, 7-19, 6-16

CSM Ploiești: Ghizilă (22 puncte), Stănică (4), Dima (4), Popescu (3), Șt. Ionescu (2), Ilaș (2), Marin (2), Badea (1), Pandrea, Corina Popa, Cr. Popa. Antrenor: Loredana Munteanu.

ACS Sepsi 2 Sf. Gheorghe: Kilin (26 puncte), Holinka (17), Lovasz (13), Pop (10), Gergely (5), Boloni (4), Sandor (3), Kovacs (2), Gavriluță. Antrenor: Aron Nemes

Leave a Reply

Your email address will not be published.