Meci cu miză dublă la Călăraşi!

Handbaliştii de la CSM Ploieşti joacă, mâine, la Călăraşi, un nou meci important pentru zona play-out, Dunărea fiind, aproape sigur, una dintre adversarele pe care echipa noastră le va mai întâlni de două ori în acest sezon. Trupa pregătită de Aihan Omer este pe locul al 9-lea şi mai are doar şanse matematice de a o prinde pe Minaur şi a-i fura locul de play-off, cele două echipe fiind despărţite de 6 puncte, cu patru etape înaintea finalului sezonului regulat.

„Pentru noi, este unul dintre meciurile importante din această perioadă, pentru că Dunărea va merge, aproape sigur, cu noi în play-out, iar punctele de mâine vor conta. Venim după trei meciuri fără înfrângere, chiar dacă împotriva Focşaniului nu am făcut un meci prea bun, dar, apoi, am jucat bine la Vaslui şi cu Galaţiul, şi vrem să continuăm pe aceeaşi linie. Încercăm să facem un rezultat bun şi mâine, apoi să pregătim bine jocul de vineri, cu Târgu Jiu, pentru că aceste două meciuri contează foarte mult pentru play-out.”, spune coordonatorul secţiei de handbal masculin a CSM Ploieşti, Ion Nicolae.

Staff-ul tehnic se va baza mâine pe acelaşi lot de jucători ca şi la partida din runda trecută, cu Danubius Galaţi, singurii jucători cu uşoare accidentări fiind portarul Răzvan Szopka şi pivotul Răzvan Farcaş. Echipa s-a antrenat în această dimineaţă în Sala Sporturilor Olimpia şi a plecat, după masa de prânz, spre Călăraşi.

Confruntarea de mâine va începe la ora 11.45, va fi arbitrată de Liviu Gheorghiu şi Sebastian Hagiu (ambii din Vaslui) şi îl va avea ca observator pe Horaţiu Belu (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.