Echipa masculină „sub 13 ani”, bilanţ pozitiv la Cluj

Echipa masculină de baschet „U13” de la CSM Ploieşti s-a întors cu un record de două victorii şi o înfrângere de la Cluj, unde, în weekend, a participat la cel de-al doilea turneu semifinal. Băieţii pregătiţi de Cornel Alecu au cedat în meciul de debut, scor 37-65, în faţa celor de la Laguna Bucureşti, dar s-au revanşat în următoarele două partide, câştigând, scor 49-48, cu Dinamo Bucureşti şi, respectiv, 56-44, împotriva formaţiei Lucky Dragons Tg. Mureş.

„A fost un turneu reuşit, ne bucurăm pentru cele două victorii obţinute şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie. În săptămânile următoare, vom încerca să lucrăm mai mult la nivelul pregătirii fizice, un factor de altfel esenţial al jocului de baschet”, a declarat antrenorul Cornel Alecu. La jumătatea fazei semifinale, echipa masculină „sub 13 ani” a CSM Ploieşti are un bilanţ de 3 victorii şi 4 înfrângeri.

Trecând la colegii mai mari, de la „U16”, înregistrăm a treia înfrângere în cinci etape pentru băieţii antrenaţi de Titi Mircea, care au cedat, scor 45-70, în deplasare, cu CSS Braşovia Braşov, în cadrul fazei de recalificare semifinală.

Tot la „U16”, dar în competiţia destinată fetelor, CSS-CSM Ploieşti a pierdut, scor 39-68, pe terenul celor de la CSM Târgovişte, echipa pregătită de Loredana Munteanu suferind, astfel, a doua înfrângere în faza semifinală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.