Handbaliştii joacă meciuri amicale la Constanţa şi Sighişoara

Handbaliştii de la CSM Ploieşti pregăteasc, în această perioadă, participarea în partea a doua a sezonului, primele meciuri oficiale fiind ambele în deplasare: pe 31 ianuarie, în sferturile de finală ale Cupei României, la Chiajna, cu Steaua Bucureşti, şi, pe 4 februarie, în etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale, la Turda, cu Potaissa.

Poate şi din acest motiv, directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au programat o serie de meciuri de verificare pe terenuri străine, băieţii urmând să joace, în cele două weekend-uri rămase până la primul meci oficial, la Constanţa şi Sighişoara. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni, handbaliştii se vor deplasa la Constanţa, pentru două jocuri, sâmbătă şi duminică, de fiecare dată de la ora 11.00, cu HC Dobrogea Sud, urmaşa multiplei campioane HCM din localitate. Actuala echipă a dobrogenilor este lider autoritar în Seria A a Diviziei A, cu 11 victorii în 11 partide, şi are în componenţă mulţi jucători pe care a contat chiar şi în Liga Campionilor – românii Ionuţ Rudi Stănescu, George Buricea şi Laurenţiu Toma sau străinii Cutura, Angelovski, Vujadinovic sau Rakcevic! – propunându-şi în acest sezon revenirea în Liga Naţională şi câştigarea Cupei României!

O săptămână mai târziu, în perioada 21-23 ianuarie, CSM Ploieşti va participa la un turneu de pregătire organizat de divizionara secundă HCM Sighişoara. Va fi o competiţie „în 4”, la care, alături de formaţia gazdă, locul 8 în Seria B a Diviziei A, au mai fost invitate CSM Oradea, locul 5 în Seria B, şi Ştiinţa Municipal Bacău, locul 3 în Seria A a Diviziei A.

A fost stabilit deja şi programul meciurilor ce vor fi găzduite de Sala „Radu Voina” din Sighişoara, CSM Ploieşti urmând să joace joi, 21 ianuarie, de la ora 17.00, cu CSM Oradea, vineri, de la 18.45, cu HCM Sighişoara, şi sâmbătă, de la ora 10.00, cu Ştiinţa Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.